Leidsche Rijn Festival zoekt vrijwilligers

Op 28 augustus organiseert Cultuur19 de zeventiende editie van het Leidsche Rijn Festival. Het festival vindt voor de tweede keer plaats in het Amaliapark en het thema is De Grote Trek.

De Grote Trek is ook het thema van de parade die georganiseerd wordt door Sharing Arts Society en die die dag vanaf het Berlijnplein vertrekt voor een korte tocht richting park. Bij aankomst volgt een feestelijke en swingende perfomance van de paradegangers. Het belooft een spetterend programma te worden. Cultuur19 maakt de acts bekend via www.leidscherijnfestival.nl.

Gezocht: helpende handen
Ieder jaar dragen vele vrijwilligers bij aan het Leidsche Rijn Festival. Ze helpen mee in de op/-afbouw, achter de bar of bij de kinderactiviteiten. Ze begeleiden artiesten of helpen bij de muntverkoop. Er zijn tal van taken en klusjes om uit te kiezen. Het festival biedt naast een gezellige dag met lekkere lunch ook een festivaltshirt als aandenken. Meer informatie is te vinden op www.leidscherijnfestival.nl. Aanmelden kan bij Ineke Teunissen van Manen, [email protected] of bel 030 6703122.

Leidsche Rijn Festival zoekt vrijwilligers-foto Wim Zondervan 1

Leidsche Rijn Festival zoekt vrijwilligers-foto Wim Zondervan 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].