Kunst kijken en beleven in de Ateliers Kersenboomgaard

Zondag 26 juni van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij het Lustrum Open Ateliers Kersenboomgaard. Op deze feestelijke dag openen de kunstenaars de deuren van hun ateliers en wordt het 5 jarig bestaan gevierd.

Sinds juni 2011 wonen en werken meer dan veertig kunstenaars in dertig atelierwoningen van SWK Kunsthuisvesting in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Het is een unieke gelegenheid de deelnemende kunstenaars in hun eigen habitat te ontmoeten en hun werk te bewonderen op de plek waar het ontstaat. Van ambachtelijk handwerk tot industrieel design: het palet van aanwezige disciplines is even kleurrijk als uitgebreid. Schrijvers en schilders, theater en dans, multimedia en gemengde technieken

Kersenboomgaard Ateliers

U bent dan ook van harte uitgenodigd de Open Ateliers te komen bewonderen: in en rond de gebouwen wordt uiteraard voor een artistieke omlijsting gezorgd, met performances, muziek en er is gelegenheid alle prikkels rustig in te drinken of de zintuigen tot rust te brengen onder het genot van een creatieve cuisine in de gaard.

De Kersenboomgaard is gelegen aan de Emmy van Lokhorststraat nr. 2-60. De Open Dag is gratis toegankelijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving: www.dekersenboomgaard.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].