Ontmoetings-opruimactie Hoge Weide en Parkwijk

6 juni 2016 15:25  Redactie  Reageer

Gewenst Eigen Initiatief (GEI) nodigt iedereen weer uit om samen (zwerf)afval in de wijken Hoge Weide en Parkwijk op te ruimen. Op woensdag 15 juni willen ze op deze manier naast de inzet voor het milieu ook een ontmoetingsplek zijn voor nieuwe en huidige bewoners van Parkwijk en Hoge Weide.

De groep verzamelt zich op de hoek bij de kruising van de Melissekade met de Eerste Oosterparklaan. Van 13:00 tot 15:00 zullen de deelnemers samen de handen uit de mouwen steken. Wie doet er mee? Leuk om om deze manier kennis te maken met de buurt. Naast winkeliers van Pakrwijk winkelcentrum zullen ook twee veegwagens van de gemeente Utrecht meehelpen. Veeg de stoep en parkeerplekken dus goed, zodat de gemeente al het vuil met de wagens kan meenemen.

De middag eindigt met een foto van de oogst en iedereen die mee doet krijgt een heerlijk ijsje.
Voor meer info: mail naar info@g-e-i.nl

 


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website