De avondvierdaagse kan van start gaan!

Het was aan het begin van deze dag nog even spannend of de avondvierdaage vanavond wel van start kon gaan vanwege het voorspelde slechte weer. Gelukkig is op basis van de laatste weerberichten door de organisatie besloten dat de avondvierdaagse vanavond toch echt van start kan gaan! Goed nieuws voor de meer dan 2000 deelnemers van diverse basisscholen uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

De weersverwachting voor vanavond en voor morgen lijken gunstig ook voor morgen. Weerman Jeroen Jansen laat weten dat het woensdag droog zal zijn en dat de zon gaat schijnen. Het wordt morgen dan maximaal 21/22 graden, daarbij staat er een matige noordenwind. Volg het weer dagelijks op onze website.
Het Weerbericht

Kijk voor de algemene informatie over de avondvierdaagse nog even bij onze eerdere berichten. Paraplu’s worden door de organisatie afgeraden, i.v.m. het voorkomen van oogletsel van de kleine deelnemers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].