De avondvierdaagse lopen? Check voor vertrek het weer!

De organisatie van de avondvierdaagse geeft aan dat het belangrijks is dat alle deelnemers de weersberichten voor vanavond goed in de gaten te houden. Check voor vertrek vanavond nog het weer. Via de website, twitter en facebook probeert de organisatie iedereen tijdig op de hoogte te houden. Ook Regio Leidsche Rijn houdt de berichten voor je in de gaten.

Dinsdagmiddag en -avond komen er in de zuidoostelijke helft van het land stevige onweersbuien voor. Het KNMI heeft voor de provincie Utrecht code geel afgegeven (afgegeven: 7/6/2016 08:05: KNMI)

Als wordt besloten de wandeling van dinsdag 7 juli af te lassen dan volgt daar bericht over! Kijk voor vertrek dus nog even wat de laatste stand van zaken is. Mocht de wandeling gewoon doorgaan, neem dan wel regenkleding mee. In ieder geval wordt aangeraden om de kinderen niet met paraplu’s te laten lopen, i.v.m. voorkomen van oogletsel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven