Grote H&M in Leidsche Rijn Centrum

In Leidsche Rijn Centrum komt een Hennes en Mauritz van maar liefst twee verdiepingen.

Hennes en Mauritz zal in winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum een winkel openen van twee verdiepingen met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.150 m² aan winkelruimte. Naast de Jumbo Foodmarkt van 5.600 m² zal H&M de op één na grootste winkel in het centrum worden.

De winkel zal gelegen liggen aan het Hof van Bern en zal een uitgebreide collectie dames-, heren- en kindermode als ook woonaccessoires aanbieden. Het Hof van Bern is binnen Leidsche Rijn Centrum de plek waar de (inter)nationale kledingwinkels ruim vertegenwoordigd zal worden.

Hof van Bern in het Leidsche Rijn Centrum
Hof van Bern

Leidsche Rijn Centrum
In Leidsche Rijn Centrum ontwikkelt Leidsche Rijn Centrumplan B.V., wat een samenwerking is tussen a.s.r. Vastgoed Projecten en Vesteda Project Development, een compleet nieuw stadscentrum voor de uiteindelijk ruim 100.000 bewoners van Leidsche Rijn. Momenteel heeft Leidsche Rijn 82.000 inwoners en is één van de snelst groeiende steden van Nederland.

Het centrum zal ruimte bieden aan 22.400 m² Retail, 5.600 m² aan foodmarkt, 3.000 m² aan dienstverlening, 4.000 m² aan horeca en 3.000 m² aan maatschappelijke voorzieningen. De parkeergarage zal 1.300 openbare en 670 private parkeerplaatsen omvatten. In totaal komen er 762 appartementen, waarvan 511 koopappartementen en 251 huurappartementen daarnaast zal er 10.000 m² aan kantoorruimte gebouwd worden.
Gemeente Utrecht zal tal van andere functies realiseren, zoals culturele voorzieningen, hotel, diverse scholen, en bibliotheek.

Oplevering zal plaats vinden vanaf het derde kwartaal in 2017.

Lees hier alle artikelen over Leidsche Rijn Centrum

58 gedachten over “Grote H&M in Leidsche Rijn Centrum”

  1. Mirjam van Schaik Jose van Schaik Mandy Van Dijken-Mouthaan Tamara Terpstra Mirjam Hopman Sandra de Groot Flore Valk Daniëlla Jorna Manika Weber. Shoppen!!!!

    1. Sorry Ricky hoe kan ik jou nou vergeten☺ ja, ik heb zeker ook liever Zara. Als wij nou veel geld uitgeven daar, durven zij zich misschien ook te vestigen👍👍

  2. Cor van Geerenstein

    Nou een grote Hema kan ook geen kwaad in dit deel van Leidsche Rijn. Dat zou ook een goede aanvulling zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven