Vlinderhof Midzomeravondconcert

Vorig jaar het midzomerconcert gemist in de Vlinderhof of ben jij vorig jaar wel geweest? Er is goed nieuws! Op zaterdag 25 juni kun je weer genieten in een sprookjesachtige omgeving van een concert van Harmonie Orkest Vleuten (HOV) bij het tuinpodium. Ze brengen met twee orkesten een ode aan het schitterende Maximapark.

Beter kan de zomer niet van start gaan! Kom met je eigen stoel of kleedje naar de midzomeravond in de Vlinderhof in het Maximapark. De toegang is voor iedereen gratis. Vanaf 19:30 wordt je ontvangen met koffie en thee. De start van het concert van HOV is om 20:00 uur.
De twee orkesten van HOV zijn inmiddels bekend bij veel muziekliefhebbers en spelen op een hoog niveau. Ze spelen deze zomeravond een gevarieerd repertoire. Ze brengen Danza Synfonica van James Barnes ten gehore. Het A-orkest speelt onder begeleiding van dirigent Arjan Gaasbeek en het B-orkest wordt gedirigeerd door Matthijs van Ganzewinkel.
2016 Vriendenconcert A-orkest @GerWijtsma (1)
De drankjes en versnaperingen zijn deze avond tegen een kleine vergoeding beschikbaar. De opbrengst hiervan komt ten goede aan HOV. Aan het einde van de avond kun je vrijwillig een financiele bijdrage leveren aan HOV. Van dit geld wordt nieuw instrumentarium voor de jeugdleden aangeschaft.

Rond 22:15 zal het programma ongeveer eindigen.
De doorgang van dit evenement is weersafhankelijk. Check vooraf op de website bij twijfel even of het doorgaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven