Politieauto vermoedelijk bewust in brand gestoken

In de nacht van dinsdag op woensdag 8 juni ontstond er brand in een politieauto in Leidsche Rijn. Het vermoeden is dat de auto in brand is gestoken.

Op de Tweede Oosterparklaan in Leidsche Rijn ontstond brand in een politieauto. De politie heeft het vermoeden dat de branf bewust is aangestoken en is op zoek naar getuigen. Het voorval gebeurde rond 2.25 uur toen een buurtbewoner een harde knal hoorde. Hij keek naar buiten en zag dat er een auto in brand stond waarop hij direct contact zocht met de hulpdiensten. Gelukkig kreeg de brandweer de brand snel onder controle.


Advertentie:

De recherche doet onderzoek naar de zaak waarbij het vermoeden is dat de brand is aangestoken.

3 reacties op “Politieauto vermoedelijk bewust in brand gestoken”

  1. Auto van de buurman maar er wars de avond er voor ook al een achter volging was bij me voor de deur ik hoorde een scooter en lachen en toen een knal ik gewoon in bed gebleven paar min later waren er zwaailichten voor me slaapkamer raam om de auto blussen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.