Waterwinmarkt zaterdag 18 juni in winkelcentrum Terwijde

Leuke spulletjes, lekker spelen en ontmoeten, Waterwinmarkt groter dan ooit
De Waterwinmarkt op winkelcentrum Terwijde, georganiseerd door de twee enthousiaste buurtbewoonsters Diana Vonk en Daniƫlle Stoops, is inmiddels een begrip geworden in de regio. Zaterdag 18 juni vindt de zevende editie plaats en de markt is met 140 kramen groter dan ooit.
Behalve dat je hier de leukste nieuwe en gebruikte spulletjes kunt vinden, is de Waterwinmarkt een groot feest voor de kinderen en de ideale plek voor gezellige ontmoetingen. Een kleine greep uit het zeer diverse aanbod: nieuwe sportschoenen, sieraden, nieuw en gebruikt speelgoed, baby-spullen en leuke cadeautjes voor allerlei gelegenheden.
Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd: lekkere worst en gegrilde kip van de echte slager en er is een sushi-proeverij. Volwassenen kunnen onder meer een heerlijke stoelmassage krijgen, en genieten van de vrolijke muziek van een Dixielandband. Aan de kinderen is ook gedacht: een speeldorp met diverse knutselmogelijkheden, schminken, een kinderboerderij, een zweefmolen, suikerspinnen, bungeejumpen, treintje rijden en een groot springkussen, en dat is nog lang niet alles.

Waterwin markt


Advertentie:

Diana en Daniƫlle verwachten nog meer aanloop dan voorgaande jaren van de omliggende buurten en plaatsen, zoals Vleuten, De Meern, Haarzuilens maar ook Utrecht, Woerden en Maarssen. De markt is uitstekend bereikbaar, mensen kunnen gratis parkeren en er is een treinstation.
De markt wordt mede mogelijk gemaakt door het initiatievenfonds en winkelcentrum Terwijde.
Waterwinmarkt: zaterdag 18 juni 2016, 9.00-16.00 uur
Winkelcentrum Terwijde
Adres: Ella Fitzgeraldplein, Utrecht-Terwijde

1 reactie op “Waterwinmarkt zaterdag 18 juni in winkelcentrum Terwijde”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.