Winnaars bekend fotowedstrijd Sporen in het Zand

Op woensdag 25 mei, op de dag van Natuur & Cultuur, heeft het publiek de winnende foto van de fotowedstrijd Sporen in Het Zand middels stemformulieren, bepaald. De wedstrijd werd georganiseerd door de scholen en organisaties van Brede School Het Zand ter gelegenheid van het tienjarig bestaan.

Het publiek koos de foto van mevrouw Madou Klaare Buisman. Mevrouw woont in Veenendaal maar haar man komt uit Utrecht.
De foto, waar haar kleinkind een zandduin afspringt, is genomen op vakantie. Op één van de Kaapverdische Eilanden, is een stuk woestijn, met zandduinen. Dat zand komt uit Senegal aanwaaien, van 400 kilometer ver. Het zand wandelt over het eiland, het verplaatst zich dus.


Advertentie:

Winnaars bekend fotowedstrijd Sporen in het Zand - Foto Madou Klaare Buisman
Foto: Madou Klaare Buisman

Over de foto is gezegd dat het zo mooi is dat de foto, door de lucht en het zand, in tweeën wordt gesplitst en dat daar dan een meisje op staat dat in het duin sporen maakt. Maar zij niet alleen, met haar schaduw maakt zij ook een spoor in het zand.
De organisatie feliciteert mevrouw Madou Klaare Buisman van harte. Binnenkort kan zij haar prijs, een ingelijste foto, komen ophalen.

De tweede prijs is voor Ageeth Hummeling met de foto van het perron. Met de foto bij het spoor heeft ook zij het thema Sporen in Het Zand mooi verbeeld. Met haar foto van het meisje op de schommel krijgt zij een eervolle vermelding. De initiatiefnemers van de wedstrijd bedanken alle deelnemers hartelijk voor hun deelname.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.