Burgemeester op bezoek bij businessclub De Wetering-Haarrijn

In groten getale waren de businessclubleden van De Wetering-Haarrijn op vrijdag 3 juni aanwezig bij een ‘Hoog bezoek op De Wetering-Haarrijn’.

Burgemeester Jan van Zanen en wethouder Jeroen Kreijkamp van de gemeente Utrecht brachten een bezoek aan Businessclub De Wetering-Haarrijn. Beiden hadden aangegeven dat zij de leden graag wilden ontmoeten en dat ze belangstelling hebben voor de ondernemingen op het bedrijventerrein. De bijeenkomst vond plaats bij Hulskamp Audiovisueel.

Hoog bezoek op de Wetering-Haarrijn 1

Het programma bestond uit een soort vroege versie van RTL Late Night, een mooi rondetafelgesprek met, naast de burgemeester en wethouder, als gasten: Edward van Tuinen, voorzitter van Vereniging Park Management en STIP de Wetering Haarrijn; René Pfeiffer, manager Sweco parkmanagement ; Rineke Sloetjes bestuurslid van Businessclub De Wetering Haarrijn en Martin Blauw, ondernemer van Fraikin. De presentatie was in handen van Jan van der Roest, in het dagelijks leven manager raw materials bij van Scherpenzeel bv.

Er werd gesproken over de unieke en sterke punten van De Wetering Haarrijn. Edward van Tuinen benadrukte de hoge kwaliteit die wordt nagestreefd op het gebied van veiligheid, onderhoud, bereikbaarheid en communicatie. Tevens memoreerde hij dat het bedrijventerrein erg weinig leegstand kent. Martin Blauw legde uit waarom hij heeft gekozen als vestigingsplek voor De Wetering. Rineke Sloetjes lichtte de sterke onderlinge relaties tussen de bedrijven toe: er zijn goede ‘clubjes’ zoals de businessclub, maar ook de vereniging parkmanagement en STIP (Innovatie en Promotie), waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

Hoog bezoek op de Wetering-Haarrijn 2

Edward van Tuinen heeft tien punten van aanbeveling aangeboden want natuurlijk zijn er verbeterpunten, zoals de ontsluiting naar de A2 en de tunnel. De wethouder heeft toegezegd om in een vervolggesprek dit probleem verder te bespreken.

Edward heeft als voorzitter twee cadeaus aangeboden: de wethouder ontving het eerste exemplaar van een prachtige brochure van het bedrijventerrein en voor de burgemeester had hij een mooi beeld wat ‘Dynamisch Samenwerken’ symboliseerde.

Daarna volgden er enkele videovragen van de ondernemers en was er een ‘Meet & Greet’ met de aanwezigen. De leden waren zeer enthousiast over de belangstelling van de burgemeester en de wethouder. Voor herhaling vatbaar wat hen betreft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.