Haring eten voor het goede doel!

Na succesvolle eerdere edities van De Haar-Ring Party vindt dit jaar alweer voor de derde keer een gezellige haringparty plaats. De Tafelronde 152 De Haar organiseert vrijdag 17 juni van 16:00 tot 19:00 uur deze gezellige middag. Het is zowel een zakelijke meeting als ook een fondsenwerving voor het goede doel. Er wordt geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis Utrecht, één van de goede doelen die de Tafelronde ondersteunt.

Het Ronald McDonald huis ondersteund ouders van kinderen die opgenomen zijn in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ze kunnen hierdoor dicht in de buurt van hun zieke kind logeren. Om geld op te halen voor dit goede doel is een onderdeel van De Haar-Ring Party een veiling. Er worden een aantal bijzondere voorwerpen en diensten geveild. Tijdens de party wordt iedereen voorzien van lekkere hapjes en drankjes, waaronder de eerste maatjes!

Voor 25 euro kun je meedoen aan De Haar-Ring Party bij Brasserie het Glaslokaal, Burchtplein 7 in Vleuterweide. Voor meer informatie en inschrijven zie de website.

1 gedachte over “Haring eten voor het goede doel!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].