Blog: Allergieklachten

Verstopte neus of loopneus? Tranende of jeukende ogen? Eczeem of niesbuien? Goed mogelijk dat het om een allergie gaat. Allergieën kunnen zich via verschillende organen zoals neus, ogen, longen en huid uiten.

Toename van allergie
Allergische aandoeningen behoren tot de meest voorkomende chronische ziekte. Het aantal mensen dat hier last van heeft groeit flink. De klachten kunnen grote invloed op het functioneren hebben. Van hooikoorts bijvoorbeeld kunt u naast last van de neus en ogen ook onrustig en prikkelbaar zijn.


Advertentie:

Phoenix biedt uitkomst
Gelukkig kan Centrum Phoenix u helpen bij het opsporen en vervolgens aanpakken van uw allergie.

Opsporen
Allergieën worden bij Phoenix op verschillende manieren in het lichaam opgespoord, namelijk via:

  1. de testmethode Touch for Health / “Toegepaste Kinesiologie”
  2. een Integrale differentiatiemethode

Met de laatste methode worden niet alleen allergieën opgespoord, maar meten we het hele lichaam door met spierspanningstests. Het doel is de lichaamsbalans te herstellen en fysieke en mentale pijn en spanning weg te nemen.

Ontspannen
Zijn de spierspanningen in onbalans, dan worden deze via bijvoorbeeld acupressuur of meridiaan- en zenuwvatpunten-therapie weer in balans gebracht. Nadat het lichaam geheel in balans is, kijken we bij Phoenix waar de klacht vandaan komt. Ligt het op structureel gebied, voedingsgebied, emotioneel gebied, elektromagnetisch gebied of een combinatie?
Tekorten kunnen we vaak met voedingssupplementen of homeopathische middelen aanvullen. En we achterhalen waarvoor u allergisch bent. Uiteindelijk gaat u met een volledig op uw persoon afgestemd behandelingsplan weer naar huis.

Opheffen
De uiteindelijke allergieën kunnen we via bioresonantie aanpakken en opheffen.
Met het bioresonatie apparaat kunnen we u ongevoelig maken voor verschillende allergieën. Als uit de testen is gebleken dat u allergisch bent voor pollen, dan stellen we de computer in op een daarop gerichte behandeling. Na de behandeling krijgt u druppeltjes mee die u moet innemen tot de volgende behandeling. Van te voren is er getest hoeveel behandelingen u hiervoor nodig heeft. Als de behandelcyclus is afgerond controleren we of het voldoende is geweest. Als dat zo is, kunt u daarna weer blootgesteld worden aan de betreffende stoffen.

Zo kunt u bijvoorbeeld zonder hooikoortsklachten verder! Is dat niet heerlijk?

Phoenix is elke werkdag geopend. Bel voor een gratis intakegesprek naar 030 677 5626. Of kom naar het lustrumfeest op vrijdag 17 juni van 16.00 tot 20.00 uur.

Centrum Phoenix, al 15 jaar aan de Schoolstraat 22 te Vleuten. www.centrumphoenix.nl/centrum-phoenix-15-jaar-op-de-schoolstraat

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.