Morgen feest tijdens 15-jarig jubileum Centrum Phoenix in Vleuten

Vrijdag 17 juni bestaat Schoonheidssalon Centrum Phoenix 15 jaar en dus reden voor een groot feest met onder andere diverse demonstraties, leuke acties, een huidmeting, loterij én een foodtruck. 

Tussen 16.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom. Op deze dag wil Centrum Phoenix alle bestaande en nieuwe klanten trakteren en nader kennis laten maken met het brede aanbod van het schoonheidssalon.

Food
Buiten zal een foodtruck staan met heerlijke hapjes en uiteraard met een passend drankje.

Demonstraties
Tijdens verschillende demonstraties tonen de medewerksters van Centrum Phoenix voorbeelden van behandelingen die allemaal in het schoonheidssalon mogelijk zijn. Ook kun je kennismaken met de topmerken Hannah en Julliette Armand.

Zo kan je ter plekke met een Skin Analyzer een huidmeting laten doen en ontdekken welk huidtype je hebt. Dat is handig, want alleen als je de conditie van je huid kent (PH, vet- en vochtgraad en de gevoeligheid), kan je de producten en behandelingen goed afstemmen met wat jouw huid nodig heeft.

Op 17 juni zal Yvonne van Bezu, eigenaresse van Centrum Phoenix, de nieuwste ontwikkelingen rondom huidverzorging, (bindweefsel)massages en andere schoonheidsbehandelingen met de aanwezigen delen. Zo verteld zij meer over de speciale behandeling met bindweefselmassage, waarbij tevens het zuurstofapparaat wordt ingezet. Ook laat zij de voordelen daarvan zien. Zie voor meer informatie: http://www.centrumphoenix.nl/product/bindweefsel-en-zuurstof/

Loterij
Als je meedoet aan de loterij dan maak je kans op een gratis behandeling:
– bindweefselmassage
– wimperextensions
– pedicure
– ontspannings- of sportmassage

Korting en acties
Verder zijn er speciale jubileumacties. Op de producten die op 17 juni verkocht worden en de behandelingen die dag geboekt worden, wordt 15% korting gegeven. Bepalend is dat de behandeling op die dag voor een datum naar keuze wordt afgesproken.

Hannah Experience voor € 15,–
Wil je de voordelen van een behandeling met producten van Hannah ervaren? Alleen op 17 juni boek je voor slechts € 15,– een behandeling van 30 minuten, voor een datum naar keuze.

Goodybag
Kortom, het belooft een geweldig feest te worden! En voordat je uiteindelijk weer naar huis gaat, krijg je ook nog een goodybag mee met tal van leuke en nuttige verrassingen!

Nieuwtjes en weetjes
Centrum Phoenix heeft op Regio Leidsche Rijn een eigen blogpagina waarop allerlei leuke nieuwtjes, weetjes en artikelen te lezen zijn over: Allergieklachten, Strak op het strand, Laat uw huid niet stikken en meer.
Bezoek de blogpagina op: www.regioleidscherijn.nl/phoenix

Schoonheidssalon centrum Phoenix - Yvonne van BezuInterview
Yvonne van Bezu, zelf al 33 jaar schoonheidsspecialiste en meer, is eigenaresse van Centrum phoenix. Regio Leidsche Rijn wilde graag meer over haar weten. Lees hier het interview.

Informatie
Centrum Phoenix
Schoolstraat 22 in Vleuten
Vrijdag 17 juni tussen 16.00 en 20.00 uuur
http://www.centrumphoenix.nl/centrum-phoenix-15-jaar-op-de-schoolstraat/

4 gedachten over “Morgen feest tijdens 15-jarig jubileum Centrum Phoenix in Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.