Tentfeest Harmelen 18 juni

Jongenvereniging Crespon KPJ Harmelen organiseert ook dit jaar weer een tentfeest in Harmelen. De vereniging bestaat uit meer dan 200 leden, een bestuur van 10 personen en verschillende actieve commissies. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder uit de regio is welkom om op zaterdag 18 juni te komen feesten in Harmelen.

Het wordt groots aangepakt dit jaar, want er zijn maar liefst 3 tenten aanwezig. In de grote Feesttent speelt de coverband ‘Waterproof Shampoo’ uit Bodegraven. In de Dancetent maakt nieuw talent ‘Artino’ zijn opwachting. Daarna zal ‘Seves’ de muziek verder verzorgen. De afsluiter van de avond is ‘DJ Ferry G’; een bekende in de regio en geliefd bij vele feestvierders.In de derde tent zal discomuziek gedraaid worden. Een feest van herkenning met hits uit de jaren 80 en 90, gedraaid door DJ Shampoo.
Naamloos-122qw2
Locatie: Blindeweg 10 te Harmelen.
Leeftijd: vanaf 16 jaar, bij twijfel kan er naar een geldig identiteitsbewijs worden gevraagd.
Tijd: van 21:00 – 02:00 uur.


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *