De Sportcampus in Parkwijk groeit uit zijn jasje

Naast de atletiekbaan bij het Prinses Amaliapart in Parkwijk staat de Sportcampus. In dit gebouw zijn het Leidsche Rijn College en Via Nova College gevestigd. Daarnaast beschikt het over een grote sporthal. Het aantal leerlingen groeit enorm. Daarom worden er tijdelijk 15 lokalen gebouwd op het terrein aan de Maartvlinder.

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart. Om de bouwoverlast zo veel mogelijk te beperken heeft de aannemer besloten het bouwverkeer tijdelijk gebruik te laten maken van de busbaan. De bouw duurt naar verwachting nog tot eind augustus 2016.
Leidsche Rijn College

1 gedachte over “De Sportcampus in Parkwijk groeit uit zijn jasje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.