Leerlingen Vocal Arts Academy zingen sterren van de hemel

20 juni 2016 22:50  Redactie  1 reactie

Het zesde leerlingenconcert van de Vocal Arts Academy afgelopen zondag was een groot succes. In een vol Azotod mochten de zangers en zangeressen laten zien en horen waar ze het afgelopen half jaar hard aan hebben gewerkt in de zanglessen. Het onlangs opgerichte popkoor zong o.a. het nummer ”Somewhere only we know” van Lily Allen en liet daarmee zien in een half jaar tijd enorm te zijn gegroeid. Alle leerlingen werden begeleid door een professionele live-band bestaande uit afgestudeerde muzikanten van het conservatorium.

Robin Buijs, Foto: Photorik
Robin Buijs, Foto: Photorik

Robin Buijs (foto), finaliste van The Voice Kids, volgt al sinds het prille begin zanglessen bij de Vocal Arts Academy. Tijdens dit concert werd afscheid genomen van haar, omdat zij toegelaten is tot een muziekopleiding en daar volgend jaar gaat studeren.

Op 3 juli doet de zangschool het concert nog eens dunnetjes over, want wegens de grote hoeveelheid leerlingen zijn er dit jaar twee optredens gepland. Het tweede concert vindt ook plaats in de Azotod De Meern en zal starten om 16:00u. Entree is gratis.


Advertenties:

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website