Even voorstellen: Liesbeth Pauw van UWassistent

Deze week gingen wij in gesprek met Liesbeth Pauw van UWassistent. Lees hieronder het interview.

Vertel ons meer over je bedrijf?
Mijn naam is Liesbeth Pauw en ik ben franchisepartner bij UWassistent voor de regio Woerden en Utrecht West. UWassistent is een landelijke organisatie die betaalbare ondersteuning biedt bij dagelijkse werkzaamheden in en om het huis. Wij bemiddelen vaste, betrouwbare dienstverleners op de door de klant gewenste tijden. Dat kan variëren van huishoudelijke hulp, klusjes- of tuinman tot gezelschapsmaatje of bijvoorbeeld hulp bij een verhuizing.

Voor wie is uwassistent bedoeld?
UWassistent is er voor iedereen. Drukke gezinnen waarvan vaak beide partners werken en die geen tijd of zin hebben in bepaalde klussen, maar ook een minder valide die zelfstandig blijft wonen. Daarnaast doen mantelzorgers en senioren regelmatig een beroep op ons. Denk daarbij aan ouderen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Vaak willen of kunnen zij niet bij familie of vrienden aankloppen. UWassistent biedt dan uitkomst.

Wat zijn je belangrijkste drijfveren?
Een tevreden klant! Ik ben servicegericht en maak het mensen graag naar de zin.
Ik heb altijd persoonlijk contact met mijn klanten en door zo goed mogelijk te luisteren naar hun wensen probeer ik de juiste dienstverlener aan de klant te koppelen. Het geeft mij een goed gevoel als er een goede match is gemaakt en beide partijen heel tevreden zijn met elkaar.

Wat vind jij als ondernemer verder belangrijk?
Ik vind het fijn om goed contact te hebben met andere professionals in de omgeving. Als ik weet dat zij betrouwbaar zijn en klanten aanvullende diensten kunnen bieden, kan ik de klant doorverwijzen naar hen. In het belang van de klant werk ik ook graag samen met andere ondernemers.

Kan je een voorbeeld geven van een goede samenwerking?
Sinds enige tijd werk ik samen met Daphne Keijzer uit Vleuten. Zij werkt als zorgadviseur en is gespecialiseerd in het aanvragen en begeleiden van subsidies, de WMO/WLZ en Persoons Gebonden Budgetten (PGB). Met een door Daphne aangevraagd PGB was het voor een oudere cliënt met dementie mogelijk om een jaar langer thuis te wonen. Toen de gang naar het verpleeghuis onvermijdelijk werd, heeft zij de familie kunnen adviseren inzake de keuze. Ook heeft zij enkele klanten van ons begeleid bij het ”keukentafelgesprek” met de gemeente. Zo krijgen klanten vaak een hoger PGB dan verwacht.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt?
Hoewel de omstandigheden niet zo rooskleurig waren kijk ik met veel voldoening terug op de ondersteuning die wij onlangs met spoed hebben kunnen bieden aan een jong gezin waarvan de moeder enige tijd erg ziek was. Direct hebben wij de zorg voor de kinderen en de huishouding tijdelijk overgenomen. Het is fijn te weten dat het inmiddels heel goed met hen gaat.

Waar staat uwassistent over 5 jaar?
De samenleving veranderd, ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen en willen graag zelf de regie houden over hun eigen leven. Voor werkenden wordt de werkdruk steeds hoger zodat zij steeds minder tijd en zin hebben in schoonmaken en klussen in en om de woning. Ook komt er steeds meer druk te staan op mantelzorgers die het beste willen voor hun dierbaren. Wij zijn hierop voorbereid en kunnen hen de nodige ondersteuning bieden. De klant vraagt en UWassistent draait.

Waarom moeten we allemaal een kijkje nemen op jullie website?
Op onze website kunt u nog meer informatie over onze diensten en producten vinden. Zo vindt u daarop ook lokale ondersteuning in een andere regio. Tevens kunt u er eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Kijk op www.uwassistent.nl/liesbeth-pauw voor meer informatie. Uiteraard is telefonisch contact opnemen ook mogelijk: 06-29270038 of per mail via [email protected]

Dank voor het interview, Liesbeth! Wij wensen jouw veel succes met UWassistent!

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven