Preventiedag Veiligheid Winkelcentrum Parkwijk

De gemeente en politie Utrecht organiseren zaterdag 25 juni een preventiedag rondom veiligheid bij winkelcentrum Parkwijk. Denkt jij dat een inbreker er langer dan 32 seconden over doet om je woning te betreden? Is jouw woning goed beveiligd? Als je hier aan twijfelt is het misschien een goed idee om je voor te laten lichten over dit onderwerp.
Autoinbraak
Van 11:00 tot 15:00 ben je welkom bij winkelcentrum Parkwijk om tips te krijgen op het gebied van inbraakpreventie. Hoe kun je voorkomen dat ze in je auto inbreken en hoe zorg je dat je fiets niet gestolen wordt? Wat kun je doen om je woning beter te beveiligen? Er is veel informatiemateriaal aanwezig, je kunt kennismaken met de wijkagent en je kunt je fiets laten graveren. Ook kun je geheel kostenloos de kentekenplaat van je auto laten vastzetten met popnagels. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Kom zaterdag 25 juni naar de preventiedag veiligheid winkelcentrum Parkwijk, want Utrecht veilig, dat doen we samen!

1 gedachte over “Preventiedag Veiligheid Winkelcentrum Parkwijk”

  1. Ik ben er weer helemaal klaar voor ! Komt u vandaag gezellig bij mij langs? Ik maak graag met u een afsprak voor een inspectie van uw woning. Dit kost u helemaal niets !! Ik heb al bij honderden bewoners in Leidsche Rijn de eigen woning voorzien van veiligheidsbeslag. De gemeente promoot het inbraakwerend maken van de eigen woning. Zij geven een flinke subsidie. En ik doe daar nog eens een actiekorting van 10% bovenop. Ik leg het u graag persoonlijk uit. Zie ik u straks, op het winkelcentrum in Parkwijk? Ik ben tot 15:00 uur en sta onder de bruine tent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.