Advies: stop subsidie UCK, Rood/Noot en Metaal Kathedraal

De adviescommissie Cultuurnota 2017-2020 heeft op 27 mei het adviesrapport aangeboden aan wethouder Cultuur: Kees Diepeveen. In het rapport staan subsidieadviezen over de meerjarenplannen voor de periode 2017-2020. Deze meerjarenplannen zijn door diverse instellingen en organisaties gemaakt. Verder heeft de commissie kritisch naar het Utrechtse cultuurveld gekeken, en hoe het er nu voorstaat.

Er ligt een advies over de verdeling van cultuurgelden. Onder andere om subsidie voor Podium Hoge Woerd, Harmonieorkest Vleuten, Nieuw Utrechts Toneel, Cultuur19 en De Vrijstaat te behouden. En om deze stop te zetten voor UCK, Rood|Noot en Metaal Kathedraal. Het college en gemeenteraad nemen nog een besluit.
Lees het volledige advies van de commissie hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.