Vluchtauto liquidatie Wouter Sabee gevonden

28 juni 2016 21:40  Redactie  Reageer

Wout Sabee wordt op 24 juni 2016 vlak voor zijn woning aan de Rijksstraatweg in De Meern doodgeschoten. De politie is op zoek naar getuigen en besteed op 28 juni aandacht aan de zaak in AVRO’s Opsporing Verzocht.

Afgelopen vrijdag is het opnieuw raak. Een tweede liquidatie poging die Wout Sabee niet zal overleven. Om precies om 11.37 uur loopt het slachtoffer voor zijn huis, als er een grijze auto aan komt rijden. Vanuit de auto opent de dader, vermoedelijk een man met een donkergetinte huidskleur, het vuur. Wouter Sabee tracht te vluchten en rent voor zijn leven de tuin van zijn buren in. Vervolgens stapt de schutter uit de auto en rent achter Sabee aan om hem vervolgens dood te schieten. Wouter Sabee sterft in een perkje schuin achter zijn woning een trieste dood.

Wout S. overleeft tweede liquidatie poging niet1
Reanimatie mocht niet baten
Wout S. overleeft tweede liquidatie poging niet2
Voorkant woning

Vluchtauto
De grijze auto, een Kia Optima, rijd na de aanslag via de Rijksstraatweg richting de Meerndijk en de A12, waarna deze uit het zicht verdwijnt. Pas na twee dagen vindt de politie de uitgebrande vluchtauto terug op de hoek van de Pyreneeën- en de Harzstraat in Woerden en was op dat moment voorzien van het kenteken HP-842-H.
De auto bleek op 3 maart 2016 in Waalwijk gestolen te zijn en was voorzien van het kenteken 12-KL-07. De auto was voorzien van opvallende wieldoppen.

Gezocht
Was u op vrijdag 24 juni 2016 rond 11.30 uur in de buurt van of óp de Rijksstraatweg in De Meern of op de vluchtroute van de daders en heeft u een dashcam? Wellicht dat u dan over belangrijke beelden beschikt, die politie zou deze graag willen zien.

Op het moment van de aanslag zou een bromfietser en een fietser over de Rijksstraatweg hebben gereden. Ook zou er een lijnbus met passagiers voorbij zijn gekomen. De politie roept deze personen op zich alstublieft te melden.

De politie heeft de volgende vragen:

– Heeft u op 24 juni 2016 iets van de aanslag op Wout Sabee gezien?
– Heeft u iets van de voorbereiding van de aanslag gezien?
– Weet u misschien wie de verdachten zijn?
– Heeft u de verdachten en de grijze Kia Optima gezien in de omgeving ván of óp de Rijksstraatweg of op de vluchtroute?
– Heeft u camerabeelden van de verdachten in de grijze Kia Optima?
– Heeft u gezien of weet u misschien wie de grijze Kia Optima met de opvallende wieldoppen op de hoek van de Pyreneeën- en de Harzstraat in Woerden heeft achtergelaten of is u daar iets anders opgevallen dat misschien met deze zaak te maken heeft?
– Weet u misschien wie de grijze Kia Optima in Waalwijk heeft gestolen?

Alle artikelen over dit onderwerp:
Wout S. overleeft tweede liquidatiepoging niet
Artikelen over het 26koper onderzoek (externe link)
Verdachte van poging liquidatie De Meern aangehouden
Politiebericht over mislukte liquidatie man in De Meern
Laatste nieuws over de liquidatie in De Meern
Doelwit liquidatie De Meern reed over schutter heen
Update schietincident De Meern: verdachte aangehouden
Laatste update schietpartij De Meern (video)
Politie komt met foto vlucht-BMW schietpartij De Meern
Toestand slachtoffer schietpartij De Meern stabiel
Meer informatie over vluchtauto schietpartij De Meern
Nog veel onduidelijkheid rond schietpartij in De Meern
Schietpartij in De MeernAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website