Sieraden gevonden bij aanhouding. Herkent u deze?

Maandagochtend werd in Vleuterweide een man aangehouden, tijdens een veiligheidsfouillering werden sieraden aangetroffen.

De man werd aangehouden omdat hij mogelijk een mes bij zich zou hebben en hij  buurtbewoners zou hebben bedreigd. Tijdens een veiligheidsfouillering werden sieraden aangetroffen. De man staat geregistreerd als “veelpleger”. De politie heeft sterk het vermoeden dat de sieraden afkomstig zijn van een diefstal want de man is onder meer bekend bij de politie als woninginbreker.

Vanwege het onderzoek wat de politie uitvoert is de politie dringend opzoek naar de eigenaren van deze sieraden.  Herkent u deze sieraden? Neemt u dan zo snel mogelijk contact.op met de recherche van het basisteam Utrecht-West via het nummer 09008844.

Sieraden gevonden bij aanhoudingSieraden gevonden bij aanhoudingSieraden gevonden bij aanhouding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven