Even voorstellen: Mini & me

Mijn naam is Ruth en samen met mijn man en peuter- dochtertje (vanaf nu genaamd ‘de Mini’ šŸ™‚ woon ik met veel plezier in Vleuterweide. We wonen in een gezellige wijk en in de omgeving is veel te doen voor (kleine) kinderen. Je bent zo ‘buiten’ en ook de stad is dichtbij. Het ene moment kiezen we voor fietsen door de polder en een volgende keer pakken we een terrasje in de stad. Voor ons de perfecte mix van stad en natuur. Geregeld gaan we dan ook op pad en zijn in en om Utrecht te vinden. We vinden het leuk om steeds weer nieuwe leuke speelplekken, mooie natuur en natuurlijk ook ‘kidsproof’ restaurantjes, bijvoorbeeld met kinderspeelhoek en / of speeltuin te ontdekken. De Mini kan dan lekker spelen en wij genieten van een koffietje of wijntje, afhankelijk van het tijdstip ;-).

Maandelijks zal ik deze leuke plekken delen op dit blog, zodat je als ouder weer leuke nieuwe ideeĆ«n kunt op doen en hopelijk geĆÆnspireerd wordt om op pad te gaan met je Mini(‘s) in Leidsche Rijn!

Heb je leuke tips of ideeƫn? Dan hoor ik die graag!

Op mijn persoonlijke blog happyhappies.wordpress.com blog ik over een ‘Fijn leven voor mens, dier en natuur’. Daar komen ook regelmatig leuke uittips voorbij voor in de regio Leidsche Rijn.

1 reactie op “Even voorstellen: Mini & me”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.