Wekelijkse weekend uittips met kids

Voor de meeste kinderen komt de laatste week school in zicht. Om alvast in de vakantiestemming te komen heeft Regio Leidsche Rijn weer leuke kids tips op een rijtje gezet voor dit weekend. Vier vrijdag het zomerfeest mee bij Partou in de Meern. Laat je kinderen kennismaken met een creatieve smoothie workshop bij Soepa en Boer Goes. Bezoek het leerlingenconcert van Vocal Arts Acadamy in Azotod of snuffel rond in de Kersenboomgaard op de kunst & creatief markt bij de Themaat in Haarzuilens.

partou zomerfeest tuinTIP 1: ZOMERFEEST PARTOU
Vrijdag 1 juli van 16:00 tot 18:00 uur is iedereen welkom om feest te vieren bij Partou kinderopvang in De Meern. Het feest is voor ouders en buren van de opvang, maar ook andere geïnteresseerden met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar zijn welkom. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, lekkere hapjes, schminken, kinderkapsels maken en er zijn maar liefst twee springkussens aanwezig.
Er zijn verder workshops babymassage en er wordt muziekles gegeven. Ook de buitenschoolse opvang van Partou aan de Houtrakgracht is aanwezig om leuke 3+ activiteiten te doen. Adres van het zomerfeest: Pratumplaats 1 in De Meern. Bekijk het hier in de agenda.

soepa brunch clubTIP 2: SOEPA’S BRUNCH CLUB 4+
Soepa organiseert in samenwerking met Plattelandswinkel Goes maandelijks op zaterdag van 10:00 tot 12:00 een brunch club voor kinderen vanaf 4 jaar. Zaterdag 2 juli kunnen de kinderen onderzoeken waar hun eten vandaan komt en leren ze meer over groenten en fruit. Elke maand gaan de kinderen aan de slag met een nieuw recept en een ander voedingsmiddel. Dit weekend staat in het thema van smoothies en sappen. Het is een creatieve en leerzame workshop. Het is noodzakelijk om je in te schrijven voor deze ochtend. Dit kan tot vrijdag 1 juli 10.00 uur. De kosten zijn €12,50,- per kind. Inbegrepen is ook een leuke speurtocht op het terrein van Boer Goes, Groenedijk 8 in De Meern. Bekijk het hier in de agenda.

Robin Buijs (klein) vocal arts academyTIP 3: VOCAL ARTS ACADEMY AZOTOD
Ook dit weekend nog te zien op zondag 3 juli: een optreden van de leerlingen van de Vocal Arts Academy. Ze laten horen wat ze het afgelopen halfjaar hebben geleerd tijdens het leerlingenconcert in Azotod. Zij zullen begeleid worden door een professionele live band. Entree is gratis! Iedereen is welkom vanaf 16:00.
Lees hier meer over de Vocal Arts Academy.

kersenboomgaard de themaatTIP 4: KUNST EN CREATIEF TUSSEN DE KERSEN
Zondag 3 juli van 11:00 tot 17:00 wordt alweer voor de 5e keer “kunst en creatief” tussen de kersen georganiseerd bij Kersenboomgaard de Themaat in Haarzuilens. Een leuk uitstapje voor ouders met kids. Kunstenaars uit de omgeving van Haarzuilens staan hier met de mooiste stands. Sierraden met een extraatje, betonnen interieurproducten, de mooiste keramiek, schilderijen, etsen en linoleumsnedes, knuffels met een extraatje, wol en nog veel meer. Kinderen kunnen tijdens een doorlopende workshop zelf leren etsen. Een leuke kennismaking met de eeuwenoude techniek van het etsen zoals Rembrandt dat ook al deed. Uiteraard kun Je een drankje drinken tussen de kersenbomen terwijl de kinderen lekker buiten spelen. En niet te vergeten: kersen eten! Je bent welkom aan de Thematerweg 10 in Haarzuilens. Bekijk het hier in de agenda.
Uittips voor ouders en kids

GRATIS DE LEUKSTE TIPS ONTVANGEN

De Kids uittips voortaan automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan op Kids uittips nieuwsbrief en ontvang alle leuke tips uit de regio!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].