Prijsuitreiking kinderkleurplatenwedstrijd Leidsche Rijn Centrum

Op de Dag van de Bouw deden 32 kinderen mee aan een kleurwedstrijd, georganiseerd door bouwcombinatie Dura Vermeer-Trebbe. De winnaars van de wedstrijd hebben gisterenmiddag in het verkoopkantoor van Leidsche Rijn Centrum hun prijsje in ontvangst mogen nemen.

In vier leeftijdscategorie├źn (tot/met 3, 4-5, 6-7 en 8+ jaar) waren er winnaars. Niels van Ginneken, projectleider van Dura Vermeer-Trebbe, reikte gisterenmiddag aan de Picasso’s een cadeaubon uit.

De jury bestond uit portier Anita en Hoofduitvoerder Gert van Dura Vermeer-Trebbe en Sanae van het Verkoopkantoor Leidsche Rijn Centrum. Zij hebben vooral gelet op kleurgebruik, creativiteit en de mate van secuur werken. Zo had een van de winnaars de naam van de aannemer bovenaan de tekening in de huisstijlkleuren gekleurd.
 prijswinnaars met jury (Sanae en Anita) en projectleider Dura Vermeer - Trebbe (Niels)

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven