Kunst en creatief tussen de kersen

Zondag 3 juli wordt alweer voor de 5e keer “kunst en creatief” bij kersenboomgaard de Themaat georganiseerd.

Tijdens “kunst en creatief” staan er kunstenaars uit de omgeving van Haarzuilens hier met de mooiste stands. Sierraden met een extraatje, betonnen interieurproducten, de mooiste keramiek, schilderijen, etsen en linoleumsnedes, knuffels met een extraatje, wol en nog veel meer. Kinderen kunnen tijdens een doorlopende workshop zelf leren etsen.

Uiteraard kun je een drankje drinken tussen de kersenbomen terwijl de kinderen lekker buiten spelen.

De “kunst en creatief” markt vindt plaats op  Zondag 3 juli van 11:00 tot 17:00 aan de Thematerweg 10 in Haarzuilens. Bekijk het hier in de agenda.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>