Gezocht na vermoedelijke diefstal van bouwmateriaal

3 juli 2016 20:57  Redactie  23 reacties

Bewoners aan de 3e Oosterparklaan in Leidsche Rijn keken vreemd op toen onbekende mannen voor kwamen rijden bij de buren en in rap tempo stenen begonnen in te laden.

Oplettende bewoners zagen afgelopen zaterdag hoe mannen in een licht grijze busje bij de buren kwam voorrijden, uitstapten en razendsnel stenen begonnen in te laden. De buren vonden dit opvallend omdat men wist dat deze binnenkort gebruikt zouden worden. Voor de zekerheid begon de bewoner foto’s van het busje en de verdachten te maken. Het bleek inderdaad foute boel want toen men de vermoedelijke dieven wilde benaderen wist men niet hoe snel ze zich uit de voeten moesten maken.

Men wil graag in contact komen met de personen die afgelopen zaterdag 2 juli de stenen met een wit busje kwamen ophalen. Het kenteken is door ons onherkenbaar gemaakt en is bekend bij de redactie.

Het voorval deef zich voor naast de school “Op de groene alm” aan de 3e Oosterparklaan in Leidsche Rijn.

Vermoedelijke diefstal van bouwmateriaal

Vermoedelijke diefstal van bouwmateriaal


Advertenties:

23 reacties

 1. Mardiff Victorious

  Goed gedaan buurtjes. Een goede buurt is de beveiliging tegen criminelen. Doe mee en zeg iedereen in jouw buurt gedaan, dat schrikt de criminelen af.

 2. Dave Neeteson

  Misschien heb ik dit busje ook in Papendorp gezien zaterdag. Daar reed ook een busje weg bij een plaats waar bouwmateriaal lag toen ik aankwam. Welk merk was het?

   • Beste Natascha,

    Ik hoop dat in het geval van een gewelddadige overval je meer doet dat een zielig fotootje maken……

    Voor de rest snap ik werkelijk niets van jouw reactie, maar dat zal wel aan mij liggen.

  • Dave Neeteson

   Regio Leidsche Rijn dan kan het heel goed dat ik die zaterdag rond half 2 op de Secoya Campus in Papendorp heb gezien. Hangt daar vol met Camera’s dus daar moeten beelden van zijn.

 3. Natascha Smeding

  Sorry hoor dit soort dingen zijn zo triest foto’s maken vanuit je keukenraam en vervolgens openbaar delen ….. Ze laden iets in wat aan de openbare weg staat dat heeft zeker nog nooit iemand gedaan…er gebeuren vele dingen erger in leidsche Rijn waar ik nooit wat over lees berovingen overlast pesterijen deze site gaat over of vermiste kat of stoeptegel

  • Gabriela Lubbers

   Natuurlijk liggen stenen die iemand in zijn eigen tuin gaat leggen aan de openbare weg. Was jij wakker van het weekend? Want het weer was niet zodanig dat je dacht laat ik even mijn tuin gaan bestraten. Wat moeten ze dan? De stenen binnen leggen? Zie de vrachtwagen die het komt brengen al doen 😂 ik zou blij zijn met zulke oplettende buren.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website