Auto raakt te water in Vleuterweide

In Vleuterweide is zojuist een auto te water geraakt. Het voorval gebeurde op de Paradijstuinlaan aan de kant van Europaweg in Vleuterweide. Het is regelmatig raak daar en zeker niet de eerste keer dat een auto in het water terecht komt. Het is nog onduidelijk of er personen in de wagen aanwezig waren. Volgens omstanders is alles goed afgelopen en raakte niemand bij het voorval gewond.

Foto: Ferdinand van Luttikhuizen
Foto: Ferdinand van Luttikhuizen
Foto: Kevin Vermeulen (@DeMeern112)
Foto: Kevin Vermeulen (@DeMeern112)
Foto: Joyce
Foto: Joyce
Foto: Joyce
Foto: Joyce
Foto: Joyce
Foto: Joyce

Lees ook:
Auto te water in Vleuterweide
Auto in sloot Europaweg beland
Auto raakt te water in Vleuterweide

33 gedachten over “Auto raakt te water in Vleuterweide”

 1. Ja, ik zag hem al! Oeps!๐Ÿ˜ฑ volgens mij komt dat niet door te hard rijden maar domweg door de handrem niet aan te trekken bij het parkeren. Deze straat loopt schuin af richting de sloot…

 2. Ja, ik zag hem al! Oeps!๐Ÿ˜ฑ volgens mij komt dat niet door te hard rijden maar domweg door de handrem niet aan te trekken bij het parkeren. Deze straat loopt schuin af richting de sloot…

  1. Politie kan het adviseren en wij moeten het aangeven als bewoners. Gaat niet vanzelf een belletje rinkelen bij de gemeente… Ik zou zeggen een paar flinke boomstammen, kan daar ook meteen niemand meer parkeren (schoonouders ofzo) Arjan Weber.

 3. Handrem vergeten met parkeren denk ik. Gebeurde bij de paardenbloemsingel ook regelmatig, loopt schuin af, auto rolt er langzaam in. Schoonmoeder heeft het ook gehad met haar auto achter kdv tovertuin.

 4. Tja, waarom moet de gemeente hier weer wat aan doen? Je moet toch zelf de handrem aantrekken. Beetje verantwoordelijkheid vanuit jezelf mag wel.

  1. Gert Jan Oostrum

   Dit was nummer 9 in de sloot bij ons in de straat. Deze keer was het de hovenier die bij ons een klusje kwam uitvoeren. Wordt hoog tijd dat de gemeente eens iets gaat doen om dit te voorkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.