Vandalen gezocht die autoruiten vernielen in De Meern (video)

De politie is op zoek naar een groep vandalen die in de nacht van 17 op 18 juni van zeker 14 auto’s de ruiten ingeslagen. Het zou gaan om een groep jongeren van tussen de 12 en 15 jaar.

De betreffende auto’s stonden die nacht geparkeerd aan de Kruisberg en de Milan Viscontilaan in De Meern toen de ruiten werden ingeslagen. Een oplettende bewoner heeft tussen 01.00 uur en 01.30 uur een groep jongeren in de omgeving gezien die vanaf de Heldammersingel kwamen en zich splitste bij de de Milan Viscontilaan. Acht jongeren liepen richting de wijk De Balije, de andere vier richting de Veldhuizerweg.

Het is niet met zekerheid te zeggen dat deze groep zich ook daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan de vernielingen. De politie wil graag met deze jongeren in gesprek komen. Mochten zij niets met de vernielingen te maken hebben dan bestaat nog altijd de mogelijkheid dat zij iets hebben kunnen gezien wat van belang kan zijn om de daders op te sporen.

Fragment van deze zaak uit de uitzending van 6 juli 2016 van het RTV Utrecht tv-porgramma Bureau Hengeveld:

Heeft u meer informatie of was u getuige van deze vernielingen, neem dan contact op met de politie op via één van de gratis tiplijnen: 0800-6070 of anoniem op nummer 0800-7000.

Lees ook:
Onderzoek in volle gang na vernielingen van auto’s in De Meern
Weer een bushalte vernield in De Meern

6 gedachten over “Vandalen gezocht die autoruiten vernielen in De Meern (video)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.