Ontstressen tijdens de zomer bij het In Between Café

Het In Between Café heeft dinsdag 12 juli voor de gestreste mensen onder ons leuke workshops georganiseerd. Het is de laatste bijeenkomst voor de zomerstop wordt ingelast. Er is een workshop over stress en belastbaarheid en een workshop over non-verbale communicatie. Het In Between Café Leidsche Rijn is een netwerkcafé voor en door werk- en opdrachtzoekenden.

De Workshops:
Melvin Keppel laat zien wat de invloed van stress is op je belastbaarheid. Het doel van deze workshop is het bewust worden van je belastbaarheid en inzicht krijgen in de factoren die daar invloed op hebben. Je leert wat belastbaarheid is en welke invloed stress hier op heeft. Wist je dat er verschillende soorten stress zijn?


Advertentie:

Margreet Jacobs vertelt meer over non-verbale communicatie in de praktijk. Hiermee krijg je inzicht in je eigen non-verbale signalen en leer je de signalen van anderen lezen. Leer meer over het maken van een eerste indruk en hoe je over komt bij een ander.

Programma
09:15 – 09:45 Inloop en netwerkmoment
09:45 – 10:00 Welkom
10:00 – 10:45 1e deel workshop
10:45 – 11:00 Pauze
11:00 – 11:45 2e deel workshop
11:45 – 12:00 Gezamenlijke afsluiting
Iedereen is welkom bij Buurtcentrum De Schakel. Het is gratis toegankelijk, een financiële bijdrage is als je dit wenst wel welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.