Motorrijder uit De Meern ernstig gewond geraakt bij aanrijding

9 juli 2016 12:05  Redactie  2 reacties

Vrijdagavond is een 49-jarige motorrijder uit De Meern ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Nedereindseweg in Nieuwegein. De persoon die de auto bestuurde bleek onder invloed en is daarop aangehouden.

Rond 18.30 ontving de politie een melding dat een motorrijder in een sloot was terechtgekomen nadat hij was aangereden. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en ernstig gewond. Omstanders lukte het om het hoofd van het slachtoffer boven water te houden totdat de politie het kon overnemen.
Ambulancebroeders hebben het slachtoffer op een plank uit het water kunnen halen waarop de man met diverse verwondingen overgebracht is naar het ziekenhuis.

Bloedproef
De bestuurder van de auto is overgebracht naar het politiebureau waar een bloedproef werd afgenomen om het alcoholpromillage vast te kunnen stellen. De Nedereindseweg was enige tijd afgesloten om onderzoek te kunnen doen. Het onderzoek loopt nog.Advertenties:


2 reacties

  1. Wanneer leren mensen eens om niet te zuipen als ze achter het stuur kruipen?

  2. Zuipen en achter t stuur kruipen, het is helaas onuitroeibaar.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website