Eerste tentoonstelling in nieuwe expositieruimte Castellum Hoge Woerd

10 juli 2016 07:00  Redactie  Reageer

Op zondag 10 juli opent de directeur van Utrecht Natuurlijk, Corrie Reijnhout, om 16.00 uur de tentoonstelling ‘Stamtaal’, Utrechtse bomen in beeld. Voor het eerst is er een tentoonstelling in de nieuwe expositieruimte van Utrecht Natuurlijk in Castellum Hoge Woerd. In deze tentoonstelling laten de kunstenaars Jules Enneking en Wim Schot hun liefde voor hout en bomen zien aan de bezoekers. 

De meeste mensen zijn inmiddels bekend met het Romeinse houten schip wat ligt in het Castellum. Vlak daarboven bevindt zich de expositieruimte van Utrecht Natuurlijk. Een mooie plek voor een expositie over hout en bomen. Utrecht Natuurlijk wil de natuur dichter bij de Utrechters brengen. De natuur is een grote inspiratiebron ook voor de kunstenaars. De schoonheid en variatie van de natuur laten ze terugkomen in hun kunstwerken. Zij laten beelden uit hout en steen zien en metershoge tekeningen van bomen in Utrecht. Ook stichting Tafelboom presenteert zich met een tafel gemaakt van een Utrechtse boom. Tijdens de opening zal dichter Nanne Naua gedichten voordragen.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken van zondag 10 juli t/m zondag 28 augustus.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website