Avond-opruiming afval in Parkwijk 28 september

Zoals we inmiddels weten organiseert Gewenst Eigen Initiatief (GEI) altijd opruimacties in de wijk. Dit keer een avondsessie. Iedereen is welkom om samen met de bewoners uit Parkwijk afval in te zamelen op woensdag 28 september van 18:30 tot 19:30.

De start zal zijn op de hoek van de Melissekade en de Eerste Oosterparklaan, vlakbij winkelcentrum Parkwijk. Na het verzamelen van het afval is hier ook het eindpunt. Traditioneel wordt de oogst van die avond op de foto gezet. Kom jij meedoen aan deze actie? Iedereen die mee helpt krijgt als beloning een ijsje. Wil je meer informatie over deze actie of heb je andere vragen? Stuur dan een email aan de organisatie. Gewenst Eigen Initiatief (GEI) opruimactie vrijwilligers


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.