Brede School Het Zand zoekt tweedehands boeken

Gezocht bruikbare (tweede-hands) kinderboeken voor de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand (woensdag 5 oktober 2016) tijdens de landelijke Kinderboekenweek is de tweedehands kinderboekenmarkt. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Wij zijn hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden. Afgelopen jaar kregen wij een geweldige respons op onze omroep waar wij heel blij mee waren.
Dus mocht u deze zomer aan het opruimen zijn en geschikte kinderboeken hebben wilt u dan, met vermelding van e-mailadres en telefoonnummer, een berichtje sturen naar [email protected] of bellen naar 030 – 670 31 22. Na de zomervakantie wordt er dan contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken.

Foto: Mieke 't Schip
Foto: Mieke ’t Schip

De kinderboekenmarkt vindt plaats rondom de Hortus en de gymzaal van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 5 oktober na schooltijd om 12.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek: Opa’s en oma’s met als motto, voor altijd jong.
Iedereen is van harte welkom!

De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Cultuur19, Saartje Kinderopvang en DOENJA Dienstverlening.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Kijk voor overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolhetzand.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].