Festival Flowing Lights komt naar de Haarrijnseplas

Op 10 september komt de eerste Nederlandse editie van het Flowing Lights festival naar onze eigen Haarrijnseplas. Het vormt het decor van het evenement waarbij stilgestaan wordt bij verlies, herdenken of het vieren van iets moois door middel van licht.

Het festival staat in het teken van samen met gelijkgestemden herdenken, vieren, wensen en het beleven van een magisch moment. Wereldwijd worden al langer dit soort festivals georganiseerd. De inspiratie van dit initiatief bij de Haarrijnseplas komt daar uit voort. De initiatiefnemer is Klaas Rohde. Hij vindt dat er meer ruimte moet komen om bij dit soort momenten uit het leven stil te staan. De bezoekers mogen hun persoonlijke boodschap op een bootje schrijven. Wat zal dat een mooi gezicht zijn als deze allemaal varen op het water na zonsondergang.
flowing lights
De kaartverkoop voor dit festival is gestart. Wil je de Nederlandse primeur meemaken? Bestel dan snel je kaarten voor € 19,95. Voor dat geld krijg je toegang tot het terrein, een bootje en een stift. Er is uiteraard ook muziek aanwezig en zijn er hapjes en drankjes.


Advertentie:

12 reacties op “Festival Flowing Lights komt naar de Haarrijnseplas”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.