Snoeien van bomen aan Europaweg niet voldoende

Het snoeien van bomen aan de Europaweg in Vleuten is niet voldoende, zo laten boomdeskundigen van de gemeente Utrecht weten. Het idee was om de bomen zo te snoeien dat de boom erg smal zou worden. Een bekende techniek die er voor zorgt dat de boom gaat lijken op een kandelaar.

Aangezien omwonenden al eerder bezwaar hadden gemaakt vroeg de Utrechtse raad zich af of de ingreep echt nodig was. Volgens de experts is de veiligheid van omwonenden en verkeersdeelnemers alleen te garanderen met de voorgestelde maatregelen.

1 reactie op “Snoeien van bomen aan Europaweg niet voldoende”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.