Blog: Instant vakantiegevoel bij kersenboomgaard de Themaat

Voor de meeste mensen is de zomervakantie net of bijna begonnen, voor ons zat hij er alweer bijna op. Onze laatste vakantiedag was een echte Hollandse zomerse dag. Tijdens een recent fietstochtje had onze Mini onderweg een trampoline gezien en die moest natuurlijk uitgeprobeerd worden. De trampoline bleek te horen bij de Kersenboomgaard de Themaat.

blog_ruth_foto1

Door de polder fietsen we vanuit onze Vinex richting de kersenboomgaard. Elke keer weer vind ik het gaaf dat je zo snel weer ‘buiten’ bent. Het vakantiegevoel was gelijk weer terug! Zon, mooie omgeving en met elkaar op stap.
blog_ruth_foto2

Aangekomen bij de kersenboomgaard probeerde de Mini gelijk de, in haar ogen, veilige glijbaan uit.

blog_ruth_foto3
De trampoline durfde ze alleen te trotseren met haar vader en alleen als er geen andere kinderen op waren. Van de eigenaresse begreep ik dat de ‘air’ trampoline zo stevig is, dat volwassenen er ook met gemak op kunnen. Dus mocht je zelf een grote Mini zijn, kun je je ook uitleven! Wij namen ondertussen wat te drinken met daarbij natuurlijk kersen en ook heerlijke frambozen.

blog_ruth_foto4

Je zit er heerlijk relaxed in de boomgaard, terwijl de Mini’s kunnen spelen.

blog_ruth_foto5

Ondertussen zagen we jonge gezinnen aankomen die daar gezellig met elkaar hadden afgesproken. De kinderen spelend op een kleed, de ouders tijd voor elkaar aan de picknicktafels. Super relaxed. We wandelden ook nog even door de kersenboomgaard.

Heb je zin om er even tussenuit te gaan en dat vakantiegevoel weer of alvast even te voelen? Ga dan vooral een keertje naar deze kersenboomgaard. Tijdens de kersentijd (eind mei t/m augustus) alle dagen geopend van 09.00 – 22.00 uur. Wist je dat je ook een picknick in de boomgaard kunt boeken?

4 gedachten over “Blog: Instant vakantiegevoel bij kersenboomgaard de Themaat”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].