Maak twee dagen lang kennis met lokale producten op de Zomerfair

Ontdek het Groene Hart tijdens de zomerfair. Twee dagen lang kunnen bezoekers kennismaken met alle culturele, culinaire, en recreatieve activiteiten die het Groene Hart te bieden heeft. De zomerfair is op zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 28 augustus van 11.00 tot 17.00 uur bij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens. De entree is gratis.

Deze vierde editie van de zomerfair, die Groene Hart, kloppend hart organiseert, strijkt neer op het ruime erf van Geertje’s Hoeve in Haarzuilens. Het (pannenkoeken)restaurant van deze bezoekboerderij is open en voor kinderen is er naast geitjes knuffelen of een ritje op de pony nog veel meer vertier.

Zomerfair

Streekproducten
Groene Hart, kloppend hart geeft samen met Slow Food Groene Hart invulling aan het motto ‘lekker, puur en eerlijk voedsel uit de streek is een feest’. Natuurlijk is er van alles te proeven, te doen en te ontdekken! De zomerfair wordt opnieuw een culinair evenement met een keur aan producten uit het Groene Hart .

Cultuur
De fair wordt op beide dagen muzikaal omlijst met diverse optredens. En ook het recreatieve aanbod in de diverse deelgebieden van het Groene Hart wordt de bezoekers gepresenteerd. Touwmuseum Oudewater geeft invulling aan het culturele aspect door het opstellen van een heuse lijnbaan.
Anne Kloek van Geertje’s Hoeve heet u van harte welkom: “Met onze boerderij willen we mensen een dagje plattelandsbeleving meegeven, deze tweedaagse fair aan het eind van de zomer sluit daarbij perfect aan. We zijn dan ook erg blij dat de zomerfair dit jaar bij ons neerstrijkt. Samen met stichting Groene Hart, kloppend hart en Slow Food Groene Hart gaan we er twee mooie en gezellige dagen van maken.”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven