Lokale ondernemers op de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum

De Parijsboulevard, Een glooiende boulevard met veel bomen en arcades die een Zuid-Europese sfeer oproepen. Met winkels van lokale Utrechtse ondernemers met een neus voor eigentijdse concepten op het gebied van mode en wonen van het midden tot het hoge segment.

Een lange statige boulevard, die de Grauwaartsingel verbindt met de busbaan op de Centrumboulevard. Om de hoek van de Parijsboulevard komen op beide pleinen grand cafés, terrassen en leuke tentjes om gezellig af te spreken.

Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum

Bezoek hier onze speciale Leidsche Rijn Centrum pagina

3 gedachten over “Lokale ondernemers op de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.