Zondag 31 Juli Zeister Elftal – VV De Meern

Er is weer een Zeister Elftal. In een ver verleden speelde het Zeister Elftal, een verzameling spelers van alle voetclubs uit Zeist, een oefenwedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Dat gebeurde op het hoofdveld van Jonathan. De afgelopen jaren raakte het team in de vergetelheid, maar daar is verandering in gekomen.

Op 31 juli om 14.00 uur ‘s middags zal een selectie van de beste Zeister voetballers weer te zien zijn. Plaats van handelen is Sportpark Dijnselburg, de thuishaven van SV Zeist. De tegenstander is VV De Meern.

Het Zeister voetbalelftal wordt ook nu samengesteld uit spelers van alle bestaande voetbalverenigingen binnen de gemeente Zeist.
De spelers
De selectie bestaat uit: Koen van Aalten en Leon Goudkuil (Austerlitz); Kevin Sprong, Boy van Amerongen en Rodney Klooster (Dosc); Dennis Koudijs, Mike van Essen, Robin Eerkens (FZO); Duco van Bulken, Stephan de Bree (Jonathan); Najim Adli, Roy Sinaï, Bilal Soutouti (Patria), Evert Brouwers, Sven van Dompzelaar en Yousef El Ghanouti (SV Zeist), Robin Akerman, Jeffrey van Maanen en Jordao Bakkenes (SV Saestum).
Het team staat onder leiding van Remco Claessens die voor verschillende clubs in Zeist voetbalde.
De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van SV Zeist op sportpark Dijnselburg aan de Huis ter Heideweg 19 in Zeist. De toegang is gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.