WandelgroepLOOP start nieuw wandelseizoen

Op 1 augustus 2016 start wandelgroepLOOP het nieuw wandelseizoen 2016-2017. De eerste keer meeLOPEN plus de eerste keer koffie of thee is gratis. Geef je op en wandel een keer met ons mee om te kijken of je het leuk vindt.

Maandag 1 augustus gaat wandelgroepLOOP weer aan de wandel voor een heel nieuw seizoen. We lopen op maandag, dinsdag, twee keer op woensdag, twee keer op donderdag en op zaterdag. Plaatsen waar je ons tegen kunt komen, zijn Vleuten en De Meern, Nieuwegein, Maarssen en in Hoograven in Utrecht en op zaterdag overal in de omgeving.

WandelgroepLOOP doet ook mee met twee groepen met de Diabetes Challenge, samen met de Bas van de Goor Foundation.

Waarschijnlijk gaan we in augustus en september van dit jaar, in samenwerking met SportUtrecht, een wandelclinic verzorgen voor een speciale, wat meer kwetsbare groep in onze samenleving. We willen deze groep mensen ook kennis laten maken met wandelen. Ook voor hen geldt dat het goed is voor je gezondheid, je lekker in je vel gaat zitten en je fitter gaat voelen , je nieuwe mensen leert kennen én natuurlijk dat het ook super gezellig is om met elkaar te wandelen. Nadere informatie over dit nieuwe project van wandelgroepLOOP volgt zo snel mogelijk.

Verder wordt het een bijzonder jaar voor wandelgroepLOOP. Begin november gaan we het 5 jarig bestaan vieren met elkaar met een sponsorloop !! Houdt dus het nieuws inde gaten want dit vijfjarig lustrum wil je niet missen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over de wandelgroepen en de projecten van wandelgroepLOOP of wil je je opgeven om mee te komen doen, stuur dan een mailtje naar Nel smitejj@dds.nl, of bel 06-22767450. Informatie over kosten en starttijden en startplaatsen kun je vinden op de website www.wandelgroeploop.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.