100% plantaardige potluckfestival op Berlijnplein

Op zondag 7 augustus verandert Perron 9 op het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum in Perron Plantaardig. Perron plantaardig is een gratis, voor iedereen toegankelijk potluckfestival met diverse culturele en culinaire activiteiten voor jong en oud. Wat is een potluck? Het is de bedoeling dat mensen zelf eten mee en delen dat met elkaar. Dit potluckfestival is 100% plantaardig, want dat is duurzaam, gezond en tegenwoordig ook helemaal hip.
Naast eten is er ook ruimte voor het delen van talent met een cultureel programma. Er is een open podium, een zeepkist waar iedereen zich mag laten zien of horen, een tafel met groente en fruit waar kinderen ‘voedsel-kunstwerken’ kunnen maken, een taartenbakwedstrijd en optredens van muzikanten. Er is actief spelmateriaal voor kinderen aanwezig. En er is een informatiehoek over plantaardig eten.

Het complete podiumprogramma:
12.30-13.00 Optreden Ukelele duo WahRho
13:00-13.20 Optreden Constance Allanic & Krista de Jong (harp en moderne dans)
13:30-13:40 Uitslag taartenbakwedstrijd
13:45-14:15 Open podium deel 1
14:15-14:45 Optreden Ukelele duo WahRho
14:50-15:10 Optreden Constance Allanic & Krista de Jong (harp en moderne dans)
15:15-15:45 Open podium deel 2

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de site van Perron Plantaardig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.