Even voorstellen: Hans Peter van Rietschoten

29 juli 2016 19:15  Redactie  Reageer

Dat ik geen journalist ben geworden is omdat ik niet graag studeerde. Natuurlijk zou dat me niet hebben moeten laten tegenhouden, immers is het zaak je talent uit te buiten en talent voor schrijven heb ik.

Niet voor niets bracht ik in krap een jaar tijd twee boeken uit. Beide van een heel andere strekking overigens. Het eerste is een lofzang op het ‘opa zijn’ die ik tussen twee kaften heb gevangen.
Het boek dat dit voorjaar verscheen heeft een heel ander onderwerp. Met sarcasme en humor doorspekt, schrijf ik over de tijd die gekenmerkt wordt door mijn epilepsie.

Met Hummer erop uit in Leidsche Rijn
Met Hummer erop uit in Leidsche Rijn

Mijn dagen vul ik niet enkel met schrijven, ook wat huishoudelijkheden mag ik tot mijn taak rekenen. Onze hond vaart wél bij mijn thuis zijn. Samen lopen we vele kilometers door Leidsche Rijn en meer dan eens leidt dat tot een aardig schrijfseltje.

Hans Peter van Rietschoten
(Utrecht, 1967)

Auteur van ‘De geboorte van een Opa’ (september 2015) en ‘Op weg naar het onbekende’ (mei 2016).

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website