Vacature voor Chauffeur voor Buurtkamer De Schakel

Buurtkamer De Schakel, de ontmoetingsplaats voor de senioren van Vleuten, zoekt met spoed chauffeurs (vrijwillig) die zo nu en dan oudere bezoekers van de buurtkamers willen halen en brengen. Omdat de buurtkamer zeer goed bezocht wordt is vanaf 4 januari 2016 op de maandag een 2e buurtkamer voor ouderen in de Schakel gestart. Vanaf dan is er elke maandag en vrijdag een ontmoetingsplaats voor ouderen.
De Buurtkamer is speciaal bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen die niet meer zo makkelijk deel kunnen nemen aan allerlei activiteiten en het prettig vinden om in een rustige omgeving een mensen te ontmoeten. Vast onderdeel van de buurtkamer is het samen koffie drinken en gezamenlijk een lunch gebruiken.

Elke maandag en vrijdag van 10.00 – 13.30 uur
Buurtcentrum De Schakel
Schoolstraat 11 3451 AA Vleuten

De Schakel van buitenaf gezien

Begeleiders
De buurtkamer wordt georganiseerd door de initiatiefgroep van bewoners-vrijwilligers.
Zij maken graag tijd vrij om ouderen niet alleen koffie en een lunch maar ook een luisterend oor te bieden.
Ook zoeken wij nog medewijkbewoners-vrijwilligers die mee helpen op de maandag of de vrijdag . Een aantal deelnemers is zeer slecht ter been en kan de buurtkamer niet zelfstandig bereiken. Juist voor deze ouderen is de buurtkamer bedoeld. Daarom zoeken we met spoed wijkbewoners die zo nu en dan de ouderen willen halen en brengen.

U kunt zich opgeven voor 1 of beide dagen om deelnemers te halen en/of te brengen naar de buurtkamer. Telefoon: 06-55896770 of via e-mail: [email protected]

1 gedachte over “Vacature voor Chauffeur voor Buurtkamer De Schakel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].