Ontdek in de video wat er allemaal te wachten staat tijdens Zomercampus LIVE!

Tijdens de zomercampus LIVE! gaan kinderen gewapend met camera en opnameapparatuur op ontdekkingstocht in het Leidsche Rijn Centrum. Samen met regisseur Jeroen Kriek, beeldend kunstenaar Elsbeth Pijnappels en theatermaker Paul Feld gieten zij hun bevindingen en fantasie├źn voor dit onontdekte gebied in film, fotografie en geluid. Deze kunstwerken vormen het decor van een unieke Stadssafari voor een groot publiek op vrijdag 19 augustus en zullen ook na de zomercampus opduiken tijdens het Leidsche Rijn Festival en de Showman’s Fair.

Flyer De Vrijstaat - Zomercampus LIVE 2016


Advertentie:

Lees ook:
Programma zomercampus LIVE! bekend
Het Glazen Circus komt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *