Burenmarkt op 10 en 11 september

8 augustus 2016 12:00  Redactie  3 reacties

Ook dit jaar zal weer de Burenmarkt gehouden worden. De Burenmarkt is een alternatieve en non-commerciële markt die in het weekend van 10 en 11 september. Dit jaar zal het evenement gehouden worden op het Muziekplein in Terwijde, aan het Waterwinpark en bij het Winkelcentrum Terwijde, in de boerderij Hof ter Wyede. Doe je ook mee?

Wat kan je verwachten?
Het thema van dit jaar is: streekproducten, gezonde voeding, milieuvriendelijk, diervriendelijk en alles wat daar mee samenhangt. Andere talenten zijn ook zeker welkom, zo als DIY of DIT, proeverijen, vintage, workshops en niet commerciële evenementen. Maar ook:

– boeren uit de regio
– kofferbakverkoop markt
– fietsbakverkoop
– food trucks
– een stad stand
– speelplek voor de kleintjes
– gratis entree en parkeerplekken

Doe je ook mee?
Je kan je aanmelden op de website: burenmarkt.wordpress.comAdvertenties:


3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website