Oproep: reünie jongerenvereniging KPJ De Meern

Iduna KPJ De Meern, een bekende jongerenvereniging, bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit te vieren, houden zij 28 oktober een reünie voor alle oud-leden.

Iduna KPJ De Meern is een vereniging voor mensen van 16 tot 30 jaar en telt momenteel ongeveer 70 leden. De vereniging is opgericht om jongeren van het platteland een kans de geven elkaar te ontmoeten. De vereniging organiseert verschillende activiteiten. Zo organiseren ze elk jaar een tentfeest en een schuurfeest. Dit doen ze om de jongeren uit De Meern een gezellige avond te bezorgen, maar ook nog altijd met als doel mensen uit de buurt met elkaar in contact te laten komen.


Advertentie:

28 Oktober zal er, vanwege het 50-jarige bestaan, een reünie van Iduna KJP De Meern plaatsvinden. Iedereen die in de afgelopen 50 jaar lid is geweest, is van harte welkom. Als jij oud-lid en geïnteresseerd in de reünie bent, kan je een mail sturen naar reunie@kpjdemeern.nl Tevens kan je dit e-mailadres gebruiken om meer informatie over de reünie te vragen. Ook als je een oud-lid kent, kan je hem over de reünie vertellen, zodat uiteindelijk elk oud-lid van de reünie op de hoogte is en er veel oud-leden bij de reünie aanwezig kunnen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *