Blog: Aantrekkelijk in één oogopslag!

Wimpers vormen voor een belangrijk deel de oogopslag.
Wist u dat lange, gekrulde wimpers zelfs tot een van de zeven klassieke schoonheden behoren? Om uw wimpers langer, gekrulder of voller te maken, zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden.

Mascara
U kunt uw wimpers gemakkelijk meer laten opvallen door het gebruik van mascara. Voor elk gewenst resultaat is er inmiddels wel een passend product, zoals longlash, dramatic volume of zelfs multi effect. Alle mascara’s hebben echter één ding gemeen: u moet ze elke dag weer opnieuw aanbrengen.

Wimpers

Phoenix biedt 3 langdurige oplossingen voor uw wimpers:

1. Verven van de wimpers
Het verven van de wimpers is heel interessant als u lichtgekleurde wimpers heeft. De verf is donker van kleur en door uw lichte wimpers te verven, worden ze over de hele lengte goed zichtbaar. De verf blijft tot wel 4 weken zitten. Heeft u van nature al donkere wimpers en wilt u uw wimpers toch meer benadrukken? Lees dan verder over onze mogelijkheden van coatings en extensions.

2. Wimpercoating
Wimpercoating is een semi-permanente mascara. Phoenix werkt met LashCoat. Deze verdikkings-coating is watervast en blijft ongeveer 3 weken zitten. U hoeft niet meer elke dag uw mascara aan te brengen; één behandeling in de paar weken is voldoende! U kunt ermee sporten, naar de sauna en op vakantie, zonder dat u er nog omkijken naar heeft. Nooit meer doorgelopen mascara en prikkende ogen. Bent u allergisch voor mascara? Ook dan is de coating van Lashcoat dé oplossing.

3. Wimperextensions
Onze prachtige wimperextensions van het merk Neisha zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. We werken per wimperhaartje. Uiteraard stemmen we de vorm, lengte en volume volledig af op uw ogen. De extensions blijven ongeveer 5 tot 6 weken zitten. Voor een perfect resultaat is het aan te bevelen om ze eens per 3 weken op te laten vullen.

Actie
Bij plaatsing van een set vóór 1 september krijgt u 15% korting op een wimper-verzorgingsproduct.
Yvonne van Bezu heeft zelf niet echt een voorkeur. “Het ligt aan de gelegenheid en waar je zelf van houdt. Als je van lange gekrulde wimpers houdt, dan raad ik echt de extensions aan. Wil je alleen wat meer uitdrukking van de ogen en niet elke keer mascara opdoen, dan is de wimpercoating ideaal. Zelf wissel ik gewoon wat af.

Kom naar Phoenix en benadruk uw schoonheden. Wilt u eerst advies? Bij Phoenix krijgt u het juiste advies op maat. Bel voor een gratis intakegesprek naar 030 677 5626 of kijk op www.centrumphoenix.nl

Centrum Phoenix, al 15 jaar aan de Schoolstraat 22 te Vleuten.

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven