Dans en food truck festival dit weekend aan de Haarrijnseplas

Op de zomerfestivals van STRAND op het prachtige stadsstrand aan de Haarrijnse Plas in Utrecht vier je de zomer samen met vrienden, buren en bekenden!

Festival Strand
Tijdens FESTIVAL STRAND op zaterdag 27 augustus geniet je van live optredens van ondermeer Trijntje Oosterhuis & Ten Sharp en bekende DJ’s in de hippe en overdekte Club Strand (Joost van Bellen, Erick E, Benny Rodrigues & Wouter S and more). Tezamen met de spannende Desperado Black Out en het Sunset terras staat dit festival garant voor een geweldige beleving op het strand! Ticket vanaf € 17,50 pp via www.festivalstrand.nl

Foodfestival Strand Kookt
STRAND KOOKT op zondag 28 augustus is hét evenement dat bij uitstek geschikt is voor families en vrienden, die samen met hun kinderen ontspannen willen na-zomeren op het strand! De beste Food Trucks van Nederland, uitgebreid entertainment voor kinderen en dit jaar live optredens van de winnaressen van The Voice of Holland van 2015 en 2016, Og3ene en Maan. Tickets € 7,50 pp via www.festivalstrand.nl KIDS TOT 12 JAAR GRATIS TOEGANG!

Festival-Strand-en-Strand-Kookt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].