Hoogwerker neemt duik in vijver

Bij een appartementencomplex aan de Riesenberg in de Meern is afgelopen maandag een hoogwerker met bak en al in het water gevallen. Er waren werkzaamheden aan de appartementen die deels in het water staan. De enige manier om deze uit te voeren is door middel van een hoogwerker. De preciese oorzaak is niet duidelijk, maar het lijkt er op dat de ondergrond waarop de poten van de hoogwerker stonden te zacht was om het gewicht te dragen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

hoogwerker te water
Foto: Marcel Bleeker

6 gedachten over “Hoogwerker neemt duik in vijver”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven